Belysning

Ventilation

Villaventilation
Ventilation af ens bolig er et helt essentiel redskab for at holde både villaen og beboerne sunde. Hvis man ikke sørger for at lufte ud en gang imellem, så kan man risikerer, at der opstår skimmelsvamp, eller at radon koncentrationen bliver for høj. Begge dele er noget der kan føre til helbredsmæssigt ubehag.

I Nilans produktsortiment finder man blandt andet forskellige Nilan filter og ventilationsanlæg, som kan passe til alle typer huse. Nilan ventilation filter er meget populært, da det på en energibesparende måde opnår at rense luften lige så effektivt, som andre mærker, der ikke tænker nær så meget på miljøet.

Genvex har nogle forskellige løsninger i forhold til at få luftet ordentlig ud, uden at varmeregningen øges. Genvex producerer nemlig nogle forskellige ventilationsanlæg, hvor man kan få et til stort set ethvert behov. I anlæggene sidder der typisk et Genvex filter, som renser den udefrakommende luft, så man slipper for problemer med pollen, støvmider, lugt og andet, som kan være generende for beboerne.