Belysning

Lysskinner

Lysskinner - lyspanel - skinnespot

Lysskinner

Her finder du et stort udvalg af lysskinner, lyspanel og skinnespot .

Lysskinner

LED lysskinner er rigtig smarte og ekstrem fleksible da de kan sammenkobles ubegrænset. LED lysskinner kan bruges overalt i hjemmet og køkken fx under køkkenskabene, ved lister, reoler og bag ved billeder og malerier.
LED lysskinner er nemme at montere og holdbare samt mindsker strømforbruget.

Gå til priser og produkter her: LED lysskinner

Lyspanel

LED lyspaneler er virkelig ideelle til indendørs brug og giver en flot behagelig lysspredning i ethvert rum og kan bruges i private hjem såvel som på kontorer.
Der er forskellige størrelser af LED lyspaneler alt efter hvilket rum de skal være i og hvor meget lys der ønskes. Så der findes LED lyspanel til de små opgaver som fx det lille badeværelse, lille kontor eller hobbyrummet. Til de større opgaver fx i dagligstuen, gangen, kontoret og soveværelset er der flotte kvadratiske LED lyspanel der vil give et varm og dejligt lys til de store rum.

Skinnespot

LED skinnespot er virkelig ideelle til at give et dejligt og varm behageligt lys. Skinnespot kan bruges overalt i hjemmet og ligner halogenpærer.
Skinnespot kan monteres direkte i isoleringen og har en meget lav indbygningshøjde som gør at den er nem at skjule. Skinnespot fås også med skjulte ringe der fastholder lyskilden og giver et rigtig elegant look.