Belysning

Marketing

Remarketing er en af de metoder, der fungerer rigtig godt i forhold til at holde fast i ens kunder. Der findes forskellige former for remarketing, og for eksempel er der forskel på marketing for umbraco hjemmesider og apps. For at kunne bruge app remarketing rigtigt kræver det, at man placerer et Adwords remarketing ”tag” i selve app’en, som kan læse forskellige data. På denne måde kan man sende annoncer ud til kundemener, som måske ikke har brugt app’en i nogen tid, og påminde dem om dette. Og dette kan man også selvom de aldrig har besøgt din hjemmeside eller lignende.
For at øge brandkendskabet til din virksomhed til den rette målgruppe kan man blandt andet benytte sig af internet markedsføring og display adwords annoncering. Google optimering

, seo eller display annoncering er annoncering på forskellige platforme på nettet, som er specificeret en gruppe. Man kan for eksempel lave en demografisk annonce, geografisk annonce og så videre. På denne måde kan man være med til at sikre, at ens virksomhed ikke kun bliver brandet, men at produktkendskabet også bliver øget ved den rigtig målgruppe, hvorefter salget potentielt vil stige.


Der er en del forskellige måder, hvorpå man kan målrette sine annoncer med digital markedsføring. Man kan for eksempel vælge at bruge emne målretning, hvor man retter markedsføringen mod specifikke sider baseret på hovedemne. Desuden kan man også vælge en geografisk målretning, for eksempel i forhold til lokale kampagner eller områdebestemte aktiviteter.

Der findes rigtig mange forskellige metoder til at markedsføre sin virksomhed, men en af de mere populære onlinemetoder er email marketing, facebook sider og seo. Med email marketing er det nemt at minde forhenværende kunder om ens produkter og gode tilbud, hvorved man rimelig nemt kan skabe en øget konvertering. sid