Belysning

Industrilys

Industrilys - varerumslys - bagagerumslys

Industrilys og varerumslys

Her finder du professionel kvalitets led belysning , stort udvalg indenfor varerumslys , industrilys , bagagerumslys og downlight .

Brug menuén i venstre side for at gå til de forskellige produkter indenfor industrilys .

Gå til priser og produkter her: LED industrilys

Industrilys

Til arbejdspladsen er der rigtig mange forskellige produkter indenfor LED industrilys. Om så det er til indendørs eller udendørs så findes der mange flotte, stilrene og helt ideelle LED lamper.
Til kontoret er der fx lange hænge lamper med LED belysning som giver et roligt, smukt hvidt og varmt lys der gør det til et behageligt kontor at arbejde i. Til værksteder og industrien som fx industrikøkkener, garager og andet, er der også mange gode LED industrilys lamper i forskellige udformninger og som kan fås med lys dæmper og i forskellige farver.
Industri LED lys og lamper er perfekte til enhver virksomhed som gerne vil spare penge og reducere strømforbruget samt være miljøbeviste og mindske CO2 udslip.

Varerumslys

Med LED belysning til forskellige slags rum som til både, varerumslys , bagagerum, trailer, el-skabe, bilens og campingvognen er der utrolig mange god muligheder for behagelig og god varerumslys med LED.
LED skinner og LED strips kan med fordel benyttes til varerum og bliver ikke påvirket af kulde eller fugt.
Med LED varerumslys kan man få en bevægelsessensor med en timer på 3 minutters automatisk tænd/sluk funktion.
Med LED får man bedre varerumslys og led belysning og de bruger mindre strøm så der er rigtig gode penge at spare på elregningen.

Bagagerumslys

Til bagagerummet kan man med fordel få LED lysskinner og strips der giver en tydelig og flot oplyst bagagerumslys, så man kan altid kan se hvad der er i bagagerummet.
Bagagerumslys kan udover den almindelig hvide farve også fås i forskellige farver som rød, blå og grøn til at give et ekstra pift på belysningen i bagagerummet.
Desuden mindsker LED bagagerumslys til bagagerum strømforbruget i bilen end ved almindelige lys.